Rodskov Eskerod Gymnastikforening Beboerforening Forsamlingshus Kajak
 
200503Opvis01MK
 
 
Velykket opvisning i Rodskov Gymnastikforening
 
Selvom opvisningen i Rodskov Forsamlinngshus startede fredag kl. 19.00 mødte alle gymnasterne ½ time før til fotografering.
Billederne er meget populære da de bliver indrammet og ophængt i foreningens klubhus, så flittige medlemmer man kan finde et billede af sig selv år efter år.
 
 
 
 
Masser af traditioner
 
Opvisningen er fyldt med traditioner: Først gymnasternes fælles indmarch med foreningens fane forrest. Herefter fællessang og alle synger "Jeg ved en lærkerede". Så byder formanden velkommen og forsøger samtidig at reklamere for sommerens aktiviteter og foreningens sponsor.
Herefter er der uddeling af gaver til alle trænere og foreningens vandrepokal overrækkes til et medlem, som i det forgangne år har gjort en særlig indsats for foreningen.
 
 

Den store sølvpokal gik i år til Hans Urbak, Hornslet, som med sin hjælpsomhed og store indsats  har været med til at styrke foreningens Petanque-afdeling.
 
 
Opvisning med 4 hold
Når alle gymnasterne er marcheret ud gøres der klar til selve opvisningen. Redskaber slæbes ind og ud imellem puslingehold, 2 springhold og et M/K-hold.
Mest opmærksomhed får altid puslingeholdet, men springholdene får også velfortjente klapsalver.
 
 
Lime Linedance
Efter opvisningen var der en tiltrængt pause med fælles kaffebord. Pausen blev dog kun kort! Der var en nemlig en overraskelse på programmet:  14 deltagere fra Lime Linedancerforening indtog salen. Efter en fin introduktion blev det tilskuernes tur til at lære Linedance. De fleste tilskuere - såvel børn som voksne - kom ud på gulvet og under skiftevis megen latter og dyb koncentration, lykkedes det for instruktøren at gennemføre en dans med 60-70 deltagere.

Så det blev en aften, hvor det ikke kun var gymnasterne der fik motion!
Facebook.com/groups/Rodskov/ - Facebook.com/RodskovGymnastikforening - Facebook.com/RodskovHavkajak
Lav din egen hjemmeside med mono.net